Σχετικά Με Εμάς

Καλώς ήλθατε στην Liquids.gr, μια ηλεκτρονική εταιρεία ατμίσματος , μέλος του εμπορικού ομίλου AJTG, που δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 2010.
Η φήμη μας, μας χαρακτηρίζει ως μια υψηλού επαγγελματισμού και αναγνωρισμένη εταιρεία στον κλάδο.
Όλα τα προϊόντα μας έχουν προηγουμένως δοκιμαστεί από την τεχνική μας ομάδα πριν διατεθούν στον καταναλωτή.
Η διασφάλιση της ποιότητας, η ποικιλία και η καλή εξυπηρέτηση των πελατών είναι αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.
Η σειρά προϊόντων μας έχει σχεδιαστεί για “vapers” όλων των επιπέδων εμπειρίας.
Χάρη στην εκτεταμένη εμπειρία μας στη βιομηχανία ατμίσματος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε μόνο προϊόντα και συμβουλές ποιότητας από όλη την ομάδα πωλήσεων της  Liquids.gr.
Γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πόσο δύσκολο μπορεί να είναι το αρχικό βήμα στο ηλεκτρονικό τσιγάρο και αυτό μας κάνει να είμαστε περισσότερο έτοιμοι και ενθουσιασμένοι για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την αλλαγή χωρίς να υποφέρετε από την διαδικασία.
Σημειώστε ότι οι περισσότερες φορές κάποιος δεν έχει πάει καλά με ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, επειδή:
Α: Δεν συμβουλεύτηκαν όπως θα έπρεπε  από την αρχή
Β – Δεν χρησιμοποιήθηκε το κατάλληλο επίπεδο νικοτίνης, προκαλώντας συμπτώματα απόσυρσης, ιδιαίτερα σε πρώην καπνιστές τσιγάρων, η κύρια αιτία της αποτυχίας στη μετάβαση από τσιγάρα καπνού σε ηλεκτρονικά τσιγάρα. 
Πολλοί που ξεκινούν από περιέργεια, επιλέγουν ακατάλληλα προϊόντα, τα οποία είναι αναποτελεσματικά, προκαλώντας το χρήστη να επιστρέψει στο βλαβερό και ξεπερασμένο κάπνισμα τσιγάρων.
Οι λάθος επιλογές αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα  παραμονής στο Vaping, αν δεν γίνουν κατανοητά τα βασικά στοιχεία για το πώς λειτουργεί ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο,  δεν θα το απολαύσετε και αυτό συνήθως σημαίνει επιστροφή στα τσιγάρα καπνού (Καρκίνος του Πνεύμονα). Θα το απολαύσετε πολύ περισσότερο εάν κατανοήσετε τη λειτουργία και τη βασική συντήρηση του ecigarette σας και αν έχετε τα επίπεδα νικοτίνης σας σωστά ρυθμισμένα , τα οποία και θα εξαλείψουν τις πιθανότητες επιστροφής στα καρκινογόνα τσιγάρα .
Οι Vapers ξοδεύουν πολλές ώρες από τον ελεύθερο χρόνο τους αναζητώντας προϊόντα από διάφορους διεθνείς προμηθευτές, αναζητώντας τις καλύτερες γεύσεις και το τέλειο ηλεκτρονικό τσιγάρο. Οι πελάτες μας στην Liquids.gr απορρίπτουν τα κατώτερα, χαμηλής ποιότητας προϊόντα, επειδή γνωρίζουν ότι μπορούν να αγοράσουν με εμπιστοσύνη και οικονομία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, τις καλύτερες μάρκες στον κόσμο του ατμίσματος. 
©2017 - 2022 Liquids.gr | All Rights Reserved | Content is protected | Η χωρίς έγγραφη άδεια χρήση, διώκεται από τα αρμόδια πολιτικά δικαστήρια.
Μπείτε σε Waiting List Θα σας ενημερώσουμε όταν το προϊόν ανανεωθεί σε απόθεμα. Απλά δώστε μια έγκυρη διεύθυνση του e-mail σας.
Email Quantity *Στην Liquids.gr δεν κοινοποιούμε τη διεύθυνσή σας με οποιονδήποτε άλλον.
Μετάβαση στο περιεχόμενο